Heart & Soul

Vi støtter socialt udsatte børn

Om os

Heart & Soul har butik og café på Torvet i Horsens. Vi sætter en ære i at håndplukke lækre produkter til boligen og livsstil. Stilen er en blanding af romantisk, boheme og nordisk.

Vi startede butikken i 2010 i Thonbogade, pladsen blev hurtigt for trang og flyttede derfor i 2015 til Torvet 4.

Alt overskud går til socialt udsatte børn og unge, og vi samarbejder med Horsens kommunes familierådgivere, for at finde frem til de hårdeste ramte familier. Vi støtter familierne i alt lige fra fødselsdagshjælp, mad og oplevelser og m.m.

I Heart & Soul arbejder der ca. 15 frivillige, der alle har et stort ønske om at hjælpe børn og unge i udsatte familier. Samtidig er vi en social ansvarlig virksomhed, der har fokus på at hjælpe folk med udfordringer i arbejde. Vi brænder nemlig for at tænke anderledes og skabe en arbejdsplads/forretning, hvor der er plads til alle.

 Fødevarestyrelsens kontrolrapporter: https://www.findsmiley.dk/794728

Holdet bag Heart & Soul

I Heart & Soul brænder vi alle for at hjælp socialt udsatte børn og unge. Vi er en social ansvarlig virksomhed, som hjælper mange med, at forberede sig til arbejdsmarkedet. Når du handler hos os, støtter du automatisk socialt udsatte børn og unge, alt overskud går nemlig kun til projekter med socialt udsatte børn og unge.

Tak for din støtte :)